Zoals onze vaste klanten al weten, zijn wij onze winkel aan het verbouwen! Na 45 jaar nemen we afscheid van het oude interieur om plaats te maken voor een prachtig nieuwe inrichting en een grotere winkel. Het enige wat blijft is onze mooie sigarettenkast en van de rest nemen we afscheid.

Vroeger zat er een postkantoor in onze winkel. Als gevolg daarvan was een gedeelte van onze winkel tot een onneembare vesting geworden. Leuk als je inbrekers buiten de deur wilt houden maar als je de boel moet slopen beslist niet grappig! Wat kwamen we tegen?

Muren van hout met daarom heen staal dusdanig in plafond en vloer verankerd dat we de muren er nauwelijks uitkregen. Dik gewapend glas kogelproof, een megakluis die loodzwaar was en waarvan we met bruut geweld afscheid hebben moeten nemen. Voor de inbrekers onder ons: we hebben een nieuwe die weer net zo goed vast staat op een ander plekje!

Wat gaat er komen? Om te beginnen een geweldige inloopkast van 3,80 m bij 1,50 m voor onze heerlijke longfiller sigaren. Een wijnwand met genoeg ruimte die recht doet aan de hoge kwaliteit van onze wijnen. En genoeg ruimte voor ons eigen merk koffie die we naast de vertrouwde Boot koffie en Medelin Secret koffie aan uw presenteren op 19 september as. Plus een eigentijds interieur met een klassieke twist. Denk aan de kleuren: antraciet, licht grijs met mahonie accenten.

Op dit moment zijn we dus gesloten tot en met maandag 18 september 2017. Op dinsdag de 19e september verwelkomen wij u graag in onze nieuwe winkel!

Menu