Thee

Losse thee

Losse thee

Losse thee heeft over het algemeen een hogere kwaliteit dan verpakte thee. Doordat de thee los is zijn vaak de ingrediënten goed zichtbaar en de smaak kan beter opgenomen worden. Door gebruik te maken van een theezeefje kan er vaker thee getrokken worden uit dezelfde hoeveelheid.

Losse thee

Theezakjes

Theezakjes

Theeblaadjes verpakt in theezakjes, eenvoudig thee zetten in warm water. De thee wordt sterker naarmate je het zakje langer in het water laat weken. Houd er wel rekening mee dat het langer trekken van de thee deze bitter kan maken.

Verpakte thee

Dammann Frères

Dammann Frères

Thee van Dammann Frères is een echte smaakbeleving en door ervaren meesterblenders samengesteld. Dit is één van de meest door theeconnaisseurs geprezen thee.

Dammann Frères thee

Proef nu onze heerlijke thee! Twinings, Dammann Frères, Simon Lévelt by Thee&Co en De Eenhoorn zijn merken die tot ons assortiment behoren. Wij verkopen zowel losse thee, theebloemen als in buideltjes. De rijke melanges komen uit alle windstreken maar hebben 1 ding gemeen, ze zijn van de beste kwaliteit!

Dammann Frères
Dammann Frères is een gerenommeerd bedrijf uit Frankrijk. Hun motto is kwaliteit en duurzaam ondernemen. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. En is hun assortiment ook uitgbreid met smeersels zoals jelly en ijsthee. In hun prachtige verpakkingen een lust voor het oog en super leuk om kado te geven. Wij kunnen uw kado aanvullen met accessoires zoals koppen en andere benodigdheden om een lekkere kopje mee te zetten. En natuurlijk pakken wij uw kado feestelijk in. Kijk ook eens bij onze heerlijke koffie’s om uw kado nog lekkerder te maken!

Eenhoorn
Dit merk was van oudsher gespecialiseerd in sigaren. Als toevoeging op hun assortiment bieden zij nu hun hoogwaardige kwaliteit thee aan. De verfijnde smaken groene, witte en zwarte thee zijn een streling voor de tong. Zowel verkrijgbaar in zakjes als los.

Twinings
De produkten van de in de meeste winkelstraten lastig verkijgbare Twinings kunt u bij ons vinden! Dus stop met zoeken want wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in buideltjes in onze winkel staan. De enorme variatie in smaken maakt van dit merk een topper. Ook schenken wij deze twinings thee op ons terras. Komt u ook gezellig een keertje langs om te proeven van ons home made gebak? Of wilt u liever een little sweet high tea met diverse zoete lekkernijen want dat kan ook bij Franzen! Wees welkom op de hoek van de Peperstraat 46/kaasmarkt in Purmerend.

Simon levelt
Franzen voert onder zijn eigen naam het merk Thee&Co. Alle deze losse thee wordt ingekocht bij Simon levelt. Dit merk is alom bekend en geprezen. Een ruim assortiment van de heerlijke producten van Simon Levelt vindt u bij ons. Tip: In de winkel staat voor elke soort een potje zodat u het produkt kunt zien en ruiken! Ook kunt u bij ons in Purmerend terecht voor theebloemen. .

Hollandse Sigaren

Accessoires

Longfiller Sigaren

Koffie

Wijnen

Bezoek ons

Peperstraat 46
1441 BJ Purmerend
0299-423256
info@franzen-purmerend.nl

Verzendkosten

tot € 50,00 : € 6,95
van € 50,00 tot € 100 : € 3,40
vanaf € 100 : Gratis verzending*

*Sigaretten en shag geen gratis verzending

Openingstijden

Dinsdag 9.00-17.30
Woensdag 9.00-17.30
Donderdag 9.00-17.30
Vrijdag 9.00-17.30
Zaterdag 8.30-17.00
Zondag en maandag gesloten

Menu