Mag ik aan u voorstellen?

Mag ik aan u voorstellen? Michel op studiereis naar cuba

Mag ik aan u voorstellen? Michel op studiereis naar cuba

Mag ik aan u voorstellen?

 

Michel:

Geboren tussen de Sigaren  in het famillie bedrijf, zegt hij altijd zelf. Na 25 jaar samen werken met zijn familie in de ‘oude’ tabakswinkel was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu sinds drie jaar eigenaar van Tabak Compaenen Franzen. In de Peperstraat 46 al meer dan 100 jaar een begrip in Purmerend!

De afgelopen 30 jaar riep Michel het af en toe al tegen zijn vrouw Liset. Als die winkel toch te koop komt, wil ik hem graag kopen. Zo een mooie speciaalzaak, dat wilde hij graag. Toen 3 jaar geleden dhr. Franzen met pensioen ging, greep Michel zijn kans!

Hij verbouwde de winkel met behoud van de sfeer. Voegde een klimaatkamer voor de longfiller sigaren toe. Ging twee keer op studiereis om nog meer te leren over die prachtige sigaren. Met passie en vakmanschap staat hij voor u klaar! Hij ontmoet u graag op de Peperstraat 46 in Purmerend.

Jolanda

Jolanda in winkel

Jolanda:

Mag ik u voorstellen aan Jolanda, in het jaar dat ze bij ons werkt, heb ik haar nog nooit een dag niet vrolijk gezien. Dat werkt erg aanstekelijk! Dit is waarom onze klanten graag door haar geholpen worden. Ze is de bezige bij van het bedrijf want niks doen daar kan ze niet goed tegen. Ook prive staat Jolanda graag voor iedereen klaar.Van smincken van de pieten met de intocht van Sint tot het uitlaten van de hond van haar broer. Haar motto is, maak wat van je leven en geniet. Uit eten gaan en verre rezien maken doet ze erg graag.

Jongste Bedienden Jemi en Yara:

Jong geleerd, is oud gedaan. Dat vinden ook de kinderen van Michel en zijn vrouw Liset. Ze wonen vlakbij dus zijn iedere dag wel even bij papa in de winkel te vinden. Als het zo uitkomt, helpen ze hun vader een handje. Natuurlijk willen ze dan wel een snoepje uit de trommel.

Menu